onsdag 3. juni 2015

Litt ny farge på soverommet.


 Fikk en bemerkning på at det gikk lang tid mellom hvert blogginnlegg, å det stemmer. Soverommet ble malt FØR jul å jeg har ikke tatt et eneste bilde av det.
Nå har det egentlig ikke vært skikkelig dagslys før nå heller. Sort vegg er absolutt å anbefale på et soverom, jeg mener at jeg sover bedre nå;-) Hvordan det så ut før kan du se her .

Kreppsengetøy er det beste jeg sover i, og hvitt er favoritten. Krepp er deilig om vinteren og føles nesten litt svalt om sommeren. Hotellputene har jeg kvittet meg med, de ble så irriterende å rydde ut av senga. Nå har jeg vanlige puter som kan ligge I senga om natta !
Dagene går i ett med to fotballgutter, pianotimer og jobb. Vi gleder oss til late dager i sommer!

Ha en fin kveld.

Klem Camilla

6 kommentarer:

 1. Ja, hotellputene havnet på gjesterommet her. Jeg synes de var deilige å sove på, men de ble så innmari varme. Mørk vegg på soverommet er skikkelig godt. Prøver å finne den rette fargen til rommet her også

  Lotte

  SvarSlett
  Svar
  1. Det enkle er av og til det beste, det ble for mye styr for en latsabb som meg:-)
   Lykke til i jakten på den perfekte farge, finnes så mye fint:-)

   Klem

   Slett
 2. Sort er jo en flott farge, synes nå eg. Lenge mellom hver gang her også....når det gjelder blogging. Priotere uteområdet og hagen nå for tiden....å glemmer å ta bilder!!

  SvarSlett
  Svar
  1. På disse korte sommerene vi har her nord så er det en enkel prioritering:-)

   Lykke til med hagen, vi har selv eg del å ta tak i i år, så var det den tia å de pengene da ;-)

   Klem

   Slett
 3. Kjempestilig ble det! :)) Blogging gjøres i rykk og napp her i huset også, inne hersker hverdagskaoset, og det vi holder på med utendørs er foreløpig frrryktelig lite bloggbart, hi, hi, så da blir det jo på detta viset! ;) Nyt dagene så best du kan, sommerferien er her om litt, vi får bare inderlig håpe at sommervarmen kommer samtidig! ;)

  Klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett
  Svar
  1. Sommervarmen ser ut til å la vente på seg, men er mye men kan gjøre i drittvær også, så kan man heller nyte de gode dagene når (hvis) de kommer ;-)

   Lykke til med prosjektene, gleder meg til å se:-)

   Klem

   Slett