lørdag 22. mars 2014

Nytt bord.

 Har lenge sett etter et gamelt bord for å pusse opp, så fant jeg det..Ooo lykke!
 Meen, nå er jeg usikker om det ble helt "rett" fargen jeg malte det i er nydelig, glansen perfekt, størrelsen praktisk, men likevel er jeg usikker. Er det bare litt uvant?? venner jeg meg med det? Kanskje det er for høyt? Jeg finner vel ut av det :-)
 Siden dette egentlig er "guttestua" hiver jeg med noen bilder fra realiteten. Gitarer har han i alle størrelser, fasonger og prisklasser...de velger han å ha i kassene sine under trappa eller under senga.

Dette er min yndling, det er som julaften når han spiller på denne, for en lyd :-) også lukter den så nydelig ( mener sidene er laget av rosetre)

Ha en fortsatt fin lørdag:-)

Klem Camilla

4 kommentarer:

 1. Bordet ble kjempefint. Synes det ser ut som fargen passer perfekt sammen med resten av stua. Fortsatt god helg til deg og dine. klæm

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Siv:-)
   Nyt siste rest av helga.
   Klem

   Slett
 2. Flott bord! Tror kanskje det er samme farge som vi malte spisebordet med, den er ihvertfall veldig lik, jeg synes det er en veldig behagelig farge som passer sammen med det aller meste! ;) Sikkert bare litt nytt og uvant, både størrelse, form og høyde, etter en ukes tid tenker du kanskje ikke over det lengre! :)) Gitarer ja... her i huset står de i ene enden av stuen, men de er riktig så koselige synes jeg! ;) Vi har også et piano i spisestuen og en high-tech synthesizer stående i ene enden av stuen med forsterkere, en mikrofon, ja en fiolin har vi også i stuen...kremt... den ene enden av stuen vår er nok mer bloggbar enn den andre for å si det slik, hi, hi! ;)))
  Ha en riktig fin søndag!

  Klem, Ann,
  Glassveranda.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk Ann:-)
   Måtte inn å se på spisestueborder deres, veldig lik farge ja, aldeles nydelig:-)
   venner meg nok sikkert til bordet, men skal ikke kvitte meg med det gamle riktig enda ;-)
   Hehe, kroken under trappa her er nok ikke "bloggbar" den heller. Alle hjem har sikkert en mørk krok ;-)

   Klem

   Slett